• 087 888 90 05

Как работим? Етапи на работа.

В "Екодом" предлагаме всичко, свързано с интериорния дизайн – от идеята до последния детайл от осъществяването ѝ. Цялостният процес може да се обособи в следните няколко етапа:


Awesome Image

Етап 1, Запознанство


Ако сте дошли в офиса ни, то най-вероятно вече знаете нещо за нас. Следва и ние да ви опознаем. Разговорът с клиента е неизменна част от работата ни. В него се изясняват представите за вашите желания, индивидуални изисквания и стил, времева рамка и бюджет.

Awesome Image

Етап 2, Идеен проект


Архитектурно заснeмaне - скициране на площите
Разработка на функционално разпределение на обекта по помещения
Идеен проект на интериора - разпределение на помещенията, цветови нюанси и общ стил, предпочитани материали, визия и позициониране на мебелите, предлагане на мостри
Дву/Триизмерни фотореалистични перспективи - визуализации

Awesome Image

Етап 3, Работен проект


Работният проект се изготвя след одобрение на идейния проект и се състои от подробни планове към подизпълнителите, включващи позиции, модели, квадратури, количества и пр.
План ВиК и Електроинсталация
План вентилация /ако е предвидена/
План подови настилки
Проект декоративни стени, облицoвки, обшивки, сухо строителство
План осветление
Проект мебели
Консултация и избор на настилки, тапети, мазилки
Оферта за изпълнение на работния проект

Awesome Image

Етап 4, Реализация


Този етап няма задължителен характер, но от него изцяло зависи дали това, което сте одобрили като проект ще се изпълни в действителност.
Предлагаме услугите на опитни строително-ремонтни бригади, които могат да изпълнят всеки етап от ремонтните дейности – къртене, замазка, зидане и шпакловане, мазилки, смяна на електро и ВИК, сухо строителство, лепене на фаянс и теракота, полагане на подови настилки, хамалски услуги, извозване на отпадъци.