• 087 888 90 05

Кухнята - там винаги кипи от енергия

Кухнята е стаята с най-много действие, тя е сърцето на дома.

В някои култури приготвянето на храната е свещенодействие и в този смисъл кухнята е своеобразен олтар, който трябва да ви вдъхновява.

Но преди да стигне храната до трапезата, домакинята отваря, затваря, съхранява, мие, реже, вади, прибира ...и то по няколко пъти. Затова дизайнът на кухнята трябва да е съобразен с всички тези дейности.

Внимателно обмислете разположението на основните компоненти – мивка, котлони, фурна, хладилник, миялна машина. То трябва да е в тон с последователността и ритъма на вашите действия в кухнята.

Обикновено изброените уреди са практично вградени, покрити с подходящ кухненски плот, който да ви позволява свобода за работа.

Перфектната кухня е симбиоза от няколко ключови компонента:
практичност на формата
ергономичност на движенията
издържливост на материалите
...и характера на домакинята!

В "Екодом" постигаме първите три с внимателно планиране на вашите нужди, правилно управление на пространството, качество на използваните материали и обков от доказани производители.

А стилът ви – ще го разгърнем чрез съчетание на цветове и материали – масивно дърво с романтични, стъклени витражи и гранитен плот, или модерно-експресивна визия в динамични тонове, технически камък и принт върху стъкло.

Предлагаме и обичайните допълнения за функционална и естетически издържана кухня – стандартни и дизайнерски мивки и смесители, органайзъри за шкафове и чекмеджета, уреди за вграждане на лидерите в производството.

Избрани проекти