• 087 888 90 05

Детската стая - царството на малчуганите

За малките хора детската стая е не само място за спане. Тук те играят, подготвят домашните си, срещат се с приятели, мечтаят, творят.

Когато планирате стаята на детето се нуждаете от пространство и мебели, които удобно и практично да обслужват всички тези дейности за няколко години напред.

Истинските експерти, които знаят кое е най-добро за децата, са самите деца. Включете ги в дизайнерския процес, позволете им да помагат в избора. Предпочитанията на малчуганите се менят често, затова използвайте цветове и аксесоари, които лесно да бъдат променяни. Като цяло, независимо дали декорирате стая за игри, бебешка или детска стая, не забравяйте да мислите забавно и с идеята за практичност и растеж.

Стаята за деца трябва да е жива и вдъхновяваща, така че бъдете креативни с цветовете и обзавеждането. Вмъкнете забавни аксесоари като цветни столчета, възглавници, пуфове, а защо не стена за катерене, мини пързалка или люлка.

Тъй като детската стая е мултифункционална, използвайте пространството разумно. Вградените шкафове и рафтове с кошници са идеално решение за най-необходимите играчки. Добавете бюро или работна масичка за оцветяване и писане на домашни.

Въпреки че мебелите трябва да са подходящи за възрастта на детето, те могат да се ползват и докато то расте. Поръчайте скриновете и шкафовете в цял размер.

Както и да обзаведете стаята на детето си, сме сигурни, че ще го направите с много любов. Ще се радваме да я споделите с нас!

Избрани проекти