• 087 888 90 05

Спалнята – далеч от всички и всичко

Живеем в динамично време - работа, семейство, роднини, приятели – въртележка от събития и емоции.

Първото място, което предлага почивка и бягство от стреса на ежедневието е спалнята. Създаването на усещане за спокойствие е водещото предизвикателство при обзавеждането на тази стая. Правилно проектирана, тя ще ви осигури лично пространство, изпълнено с успокояващи цветове, удобно легло и достатъчно място за вещите ви.

Когато обновявате спалнята, вземете под внимание и предпочитанията на вашата значима половинка. Това е специално място за вас, така че помислете за комфорта и на двамата без да давате излишна тежест на последните модни тенденции в обзавеждането.

Определящи етапи при оформлението на спалнята са подборът и разполагането на мебелите. Докато добавяте скринове, нощни шкафчета, гардероби, легло, пространството може да се свие значително.

Ето защо е важно да решите какви мебели и разположение ще осигурят необходимото място за съхранение на вещите ви, като същевременно ви оставят достатъчно пространство за да се движите свободно.

Не на последно място отделете време да определите цветова схема, акценти и декорации, които отразяват личността или връзката ви.

Ако някой от етапите ви затруднява, не се колебайте да ни потърсите. В "Екодом" ще ви преведем от първоначалната скица до напълно завършената ви спалня, в която да се релаксирате, далеч от всички и всичко.

Избрани проекти